Stichting Martinus Pannerden

Wat doen de vrijwilligers?

De vrijwiligers van de stichting

Om een indruk te geven zijn op dit moment ongeveer 70 vrijwilligers actief in onderstaande werkgroepen in willekeurige volgorde:

– avondwake uitgeleide groep
– bloemversiering
– collectanten
– gezinsvieringengroep
– koor Pur Sang
– kosters
– lectoren
– groep muzikale begeleiding avondwake/uitgeleide
– schoonmaakgroep kerk
– tuinonderhoud kerk en pastorie
– etc.

EN IN DE TOEKOMST?

Omdat de gemeenschapsruimte voor het dorp blijft bestaan zijn ook in de toekomst vrijwilligers nodig.

De gemeenschappelijke ruimte is wat kleiner maar daardoor ook beter te overzien. Staat van onderhoud zal ook beter zijn wat het gebouwbeheer eenvoudiger maakt.

Los van het gebouw willen we ook diensten blijven organiseren en mogelijk andere sociaal-culturele activiteiten. Om dit te kunnen doen zijn in de toekomst nog steeds vrijwilligers nodig.

Tot de verbouwng van de kerk zullen we nog een aantal activiteiten blijven organiseren en daarvoor zijn ook weer vrijwiligers nodig.

Op 9 juli 2022 heeft de stichting een vrijwilligersbijeenkomst gehouden en heeft het grootste deel van de huidige vrijwilligers aangegeven om de stichting te blijven steunen met hun inzet.

Ook hebben we een nieuwe vrijwiliger mogen verwelkomen.

Wil jij ook het goede werk van onze stichting steunen?

Dit kan via het contactformulier op onze website. Maar dat kan ook door een email te sturen naar stichting@martinuspannerden.nl en we nemen contact met je op.

Ben je niet zo van dat digitale dan kun je ons ook bereiken door te bellen naar Willy Pijnappel, telefoonnummer 06-12375939.